Tiedotteet

Jotpan valtionavustushaut –tilaisuuden tallenne ja usein kysytyt rahoituskysymykset on julkaistu

28.4.2022

Palvelukeskus järjesti torstaina 21.4.2022 verkkotilaisuuden kevään 2022 valtionavustushauista. Tilaisuuden tallenne löytyy nyt YouTube-kanavaltamme!

Tilaisuudessa Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoituksesta vastaavat erityisasiantuntijat vastasivat usein kysyttyihin kysymyksiin, jotka liittyivät kevään kolmeen valtionavustushakuun. Tilaisuudessa oli läsnä noin 300 kuulijaa.

 

Rahoitushakujen usein kysytyt kysymykset on julkaistu

Palvelukeskus on saanut monipuolisesti kysymyksiä rahoitushakuihin liittyen. Keräsimme usein kysytyt kysymykset omaksi sivukseen verkkosivuillemme. Käy lukemassa kysymykset ja vastaukset täältä (Ajankohtaista > Rahoitushaut > Usein kysyttyä rahoitushauista)!

 

Oikaisu Jotpan valtionavustusten omarahoitusosuuteen

Aikaisemmasta tiedosta poiketen valtionavustuksissa ei edellytetä 10 % omarahoitusosuuksia valtionavustuksen saajilta. Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen myöntämä valtionavustus kattaa siis kaikki koulutus- tai osaamispalvelusta aiheutuneet hyväksyttävät kustannukset.

Tieto on päivitetty valtionavustusten hakuilmoituksiin.

Lue tiedote aiheesta (27.4.2022) täältä.

 

Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen kolme valtionavustushakua on käynnissä 16.5.2022 klo 16:15 asti. Valtionavustusta voivat hakea ammatillisen koulutuksen järjestäjät, vapaan sivistystyön ylläpitäjät ja korkeakoulut.

 

Lue lisää

Rahoitushaut

Valtionavustushaut kevät 2022

Usein kysyttyä rahoitushauista

Tiedote 4.4.2022: Palvelukeskuksen ensimmäiset valtionavustushaut on avattu

Tiedote 27.4.2022: Oikaisu Jotpan valtionavustusten omarahoitusosuuteen

Jotpan valtionavustushaut –tilaisuuden tallenne (YouTube)