Tiedotteet

Suomalaisten osaaminen taas hieman paremmin näkyvissä

12.10.2022

Työyhteisöjen kehumisrinkejä, tapahtumia, blogeja, Erätauko-dialogeja, osaamisen huomaamisen harjoitteita ja työkaluja, omakohtaisia tarinoita, videoita, podcasteja, sarjakuvia Tavoitimme yhdessä 300 toimijan kanssa satojatuhansia suomalaisia huomaamaan omaa osaamistaan syyskuussa 2022 Osaaminen näkyviin -viikolla. 

Tavoitteenamme oli kannustaa aikuisia huomaamaan omaa moninaista osaamistaan, herättää julkista myönteistä keskustelua osaamisesta sekä tuoda yhteisen sanoman äärelle mahdollisimman moninainen toimijajoukko. Mukaan ilmoittautui 300 toimijaa, jotka tuottivat toinen toistaan innovatiivisempia osaamisteemaisia ulostuloja. Palautekyselyyn vastanneet toimijat arvioivat tavoittaneensa 120 000 ihmistä viestinnällään ja yli 1600 tilaisuuksillaan. 

Jotpan järjestämät osaamisteemaiset tilaisuudet tavoittivat lähes 1000 ihmistä ja Osaaminen näkyviin -viikon aikainen viestintä yli 100 000. #OsaaminenNäkyviin tunniste tavoitti ihmisiä sosiaalisessa mediassa 1.8 miljoonaa kertaa! 

Voimmekin ilolla ilmoittaa, että Jotpa järjestää Osaaminen näkyviin -viikon myös ensi vuonna: 

2.–8.10.2023 eli viikolla 40. Suunnittelu alkakoon! 

Vaikka viikko on nyt tältä vuodelta ohi, osaamisen huomaamisen tärkeys ei ole. Muistetaan arvostaa omaa ja muiden osaamista, kehua itseä ja muita myös jatkossa.

Sarjakuva: Apila Pepita